Ontmoet ons team

Stein portret rond

Roland Steinmetz

Roland Steinmetz
Functieomschrijving
Roland Steinmetz is een ervaren projectmanager in de werkgebieden elektrisch vervoer, energie, mobiliteit, gebiedsontwikkeling, duurzaamheid en water. Hij heeft geopereerd vanaf de initiatieffase tot daadwerkelijke realisatie van diverse complexe projecten. Roland is sinds de startfase betrokken bij de introductie van het elektrisch vervoer in Nederland en Europa en werkt vol overtuiging aan een duurzame toekomst.
Tim portret

Tim van Beek

Tim van Beek
Functieomschrijving
Tim van Beek, is medeoprichter en eigenaar van EVConsult. Hij heeft een achtergrond in de stedenbouw- en bestuurskunde en is sinds 2002 werkzaam als projectleider en adviseur in binnen- en buitenland voor verschillende organisaties in de sectoren ruimte, water en infrastructuur. Vanuit die rollen maakte hij al in 2007 met veel enthousiasme en nieuwsgierigheid kennis met de dynamische wereld van elektrisch vervoer. Sinds de introductie van elektrisch vervoer werkt Tim als projectleider en adviseur voor verschillende opdrachtgevers aan het daadwerkelijk op straat brengen van voertuigen en infrastructuur.
Greet van Wesemael
Greet van Wesemael

Greet van Wesemael

Greet van Wesemael
Functieomschrijving
Greet is een ervaren adviseur en projectmanager in de velden mobiliteit en planning. Zij is actief in vervoersprojecten sinds 1989. Eind 2017 kwam zij in aanraking met de snelle wereld van elektrisch vervoer en was meteen geraakt door deze innovatieve sector. Zij is sindsdien zaakvoerder en eigenaar van EVConsult BVBA en heeft als ambitie de  mobiliteit van Belgische bedrijven en overheden versneld te verduurzamen. Haar ervaring in het efficienter krijgen van projecten en bedrijfsvoering komt hierbij goed van pas. Ze werkte voor bekende organisaties als Arcadis, MSC, PSA en Bombardier als trekker van grote mobiliteitsvraagstukken.
Ruud portret

Ruud van Sloten

Ruud van Sloten
Functieomschrijving
Ruud is een ervaren strategie- en management consultant met een track record van projecten in diverse sectoren. Maar de verduurzaming van mobiliteit en alles wat daarbij komt kijken heeft hem gegrepen sinds hij in 2009 vanaf de start betrokken is geweest bij de introductie van elektrisch rijden in Nederland. Bij EVConsult zet hij zijn brede kennis en ervaring in om overheden en bedrijven hun weg te laten vinden in deze dynamische wereld. Met zijn analytische blik en zijn geduld helpt hij bij het formuleren van strategie en beleid, het bepalen van economische effecten en het begeleiden van complexe processen met diverse stakeholders. In zijn vrije tijd maakt hij zijn hoofd leeg door te voetballen en gaat hij regelmatig een weekendje weg om helemaal te ontspannen.
Roos portret

Roos van der Ploeg

Roos van der Ploeg
Functieomschrijving
Roos is naast jurist ook een zeer ervaren adviseur. Haar juridische kennis zet ze in bij haar werk, zo heeft ze grondige kennis van de aanbestedingswet en juridische procedures die bij een aanbesteding komen kijken. Ze heeft de afgelopen jaren bij verschillende type projecten geadviseerd, zo was ze bij de gemeente Arnhem en provincie Gelderland betrokken bij het bedenken en uitwerken van de eerste concessie voor openbare laadinfra in Nederland. Roos is accuraat, perfectionistisch en zorgt ervoor dat alles 100% in orde is. Met haar geduldige karakter en luisterend oor zorgt ze ervoor dat partijen betrokken raken. In haar vrije tijd speelt ze graag een potje volleybal, of duikt ze een psychologisch boek in en probeert te begrijpen waarom mensen zijn zoals ze zijn.
Laurens portet vierkant

Laurens van Mourik

Laurens van Mourik
Functieomschrijving
Extremen zijn Laurens’ grootste uitdagingen, een berg van 6000m hoogte in de Andes beklimmen en van zuid Frankrijk naar huis fietsen zijn daar goede voorbeelden van. Naast zijn kennis van veranderingen in de energiemarkt en een master Innovation managment heeft hij ook een Spaanse master Interculturele communicatie op zak. Laurens is een aantal jaar geleden begonnen als consultant om operationele processen in de energiemarkt te verbeteren, de overstap naar EVConsult maakte hij om zich meer te gaan richten op de innovatieve kant van de energiewereld. Wat er op zijn bucketlist staat? Een fietstocht van de East naar de West coast en een keer door de Himalaya.
Peter portret

Peter Hogeveen

Peter Hogeveen
Functieomschrijving
Met een achtergrond in natuurkunde zoekt hij uitdagingen om zijn kennis in te zetten voor de verduurzaming van de maatschappij. Zijn kracht zit in het taakgericht oplossen van analytische problemen, waarbij hij de kwaliteit van het eindresultaat altijd waarborgt. Zijn enthousiasme voor modelleren, wiskunde en duurzame beleidsvoering komen bij EVConsult goed tot zijn recht.
Bibi portret rond

Bibi Fabius

Bibi Fabius
Functieomschrijving
“Kennis is macht, maar enthousiasme brengt iets in gang”. Met dit motto gaat Bibi iedere uitdaging aan. Waar Bibi binnenkomt, ontstaat beweging. Zij is een energieke, enthousiaste adviseur die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Al van kleins af aan denkt zij buiten de kaders, als adviseur bij EVConsult is dit haar vak. De doelgerichtheid van Bibi zorgt er samen met haar analytische inslag en klantgerichtheid voor dat zij altijd op zoek is naar duidelijke resultaten en toegevoegde waarde. Niet alleen in haar opdrachten, maar ook als ze in haar vrije tijd in de sportschool staat of met haar racefiets een puist van een berg aan het beklimmen is in zuid-Frankrijk.
Bram portret

Bram Leusink

Bram Leusink
Functieomschrijving
Het versnellen van de Nederlandse energietransitie is wat Bram drijft! Hij zet zich bij EVConsult met veel enthousiasme in voor het koppelen van elektrisch vervoer aan duurzame energie. Met een achtergrond in Internationale Betrekkingen, ervaring met zonne-energie en verschillende duurzame initiatieven, is hij altijd opzoek naar mogelijkheden om nieuwe projecten te starten of bestaande te verbeteren. Buiten het werk om is Bram graag op het water te vinden en voetbalt hij op zondag op een bedenkelijk niveau.
Chantal portret

Chantal de Graaf

Chantal de Graaf
Functieomschrijving
Chantal heeft een bedrijfskundige en juridische achtergrond. Als adviseur duurzame mobiliteit opereert Chantal doelgericht en met een enthousiaste houding. Haar enthousiasme is mede ingegeven door haar drive om haar analytische vaardigheden in te zetten om duurzame oplossingen te bedenken. Chantal is een ervaren projectleider en zet graag een stapje extra om het gewenste resultaat te bereiken. Na werk gaat Chantal graag naar buiten om te sporten of om inkopen te doen voor een gezellig etentje.
Anvar

Anvar Gassanov

Anvar Gassanov
Functieomschrijving
Anvar is een ervaren consultant met een juridische achtergrond en een visie op een duurzame samenleving. Hij gebruikt de kennis en vaardigheden die hij heeft opgedaan tijdens zijn loopbaan bij de Big Four om EVConsult te helpen bij haar missie om elke partij die elektrisch vervoer wilt versnellen, bij te staan. Het liefst werkt hij aan projecten met spitstechnologie en een hoog innovatief gehalte, maar ziet ook de onmiskenbare waarde van het verbeteren en verbreden van de fundamenten. Zijn juridische kennis en praktische consultancy-insteek helpen om de nieuwe wereld van het elektrisch vervoer in goede banen te leiden. Naast het werk spendeert hij graag veel tijd met zijn gezin en houdt hij zijn geest en lichaam gezond door een mix van sport en mindfulness.
Emma portret

Emma van Bree

Emma van Bree
Functieomschrijving
Emma probeert met alles wat zij onderneemt de wereld een beetje beter te maken. Dit doet zij door zich bij EVConsult in te zetten voor een versnelling van de adaptatie van elektrisch vervoer, maar ook door politiek actief te zijn op duurzame portefeuilles in de gemeenteraad van haar woonplaats Leiden. Met haar achtergrond in de Antropologie en haar focus op hoe de mens omgaat met haar omgeving, heeft ze haar master Environment en Resource Management succesvol afgerond. Vervolgens is zij werkzaam geweest in de energiewereld op innovatieve, strategische en duurzame vraagstukken. Kennisgebieden die bij haar werk voor EVConsult allemaal samenkomen. Ontspannen doet zij door te reizen en te lezen.

Sjoerd Moorman

Sjoerd Moorman
Functieomschrijving
Sjoerd Moorman is een gedreven consultant met een passie voor duurzaamheid en elektrisch vervoer sinds hij lid is geweest van het wereldberoemde Delftse zonneautoteam. Sjoerd heeft een master in Sustainable Energy Technology van TU Delft en brengt technische expertise en een flinke dosis optimisme. Hij is voorzitter geweest van de Delft Energy Club, en heeft onder meer de ontwikkeling van ‘s werelds eerste online vak over elektrische mobiliteit gecoördineerd, een interuniversitair “laadhub van de toekomst”-project opgezet, en een uitgebreide studie gedaan naar de technische en economische kansen van slim laden, vehicle-to-grid en publieke laadinfra in combinatie met zon- en windenergie voor het eiland Aruba. Sjoerd neemt initiatief in het ontwikkelen van nieuwe ideeën en werkt resultaatgericht aan slimme toekomstgerichte oplossingen. Hij werkt het best in een multidisciplinair team, waarbij hij partijen bij elkaar brengt, inspireert en motiveert. Sjoerd is een ervaren scuba-duiker en grijpt dan kans aan om het diepe in te duiken. Meubelmaken en fotografie zijn creatieve uitlaatkleppen voor in zijn vrije tijd.
Pjotr Sillekens

Pjotr Sillekens

Pjotr Sillekens
Functieomschrijving
Met een achtergrond in luchtvaart- en ruimtevaarttechniek gecombineerd met technische bestuurskunde, zoekt Pjotr uitdagingen om zijn kennis in te zetten voor de verduurzaming van de maatschappij. Zijn kracht zit hem in de combinatie van gedegen analyse en een frisse blik, waarbij hij strategie en oplossingen inpassen in het grote plaatje niet uit het oog verliest. Met zijn kennis van IT, voorliefde voor duurzaamheid en passie voor innovatie lost hij duurzame mobiliteitsvraagstukken op voor bedrijven en overheid. Pjotr zet zich naast EVConsult ook in voor Stichting Duurzame Week en verkent met z’n vrienden Europese landen op zijn racefiets